Presentatie Voorlopig Ontwerp de Tirrel

Donderdag 16 november 2017


Op dinsdag 14 november is het Voorlopig Ontwerp van de Tirrel gepresenteerd en toegelicht. Een spannende avond waarop we voor het eerst konden zien hoe de Tirrel er ongeveer uit gaat zien. Ongeveer… want dit is een Voorlopig Ontwerp. Dat betekent dat nog niet alles vast staat. Maar, de grote lijnen staan!

De bijeenkomst vond plaats in De Twaalf Hoven. De gemeenteraad was expliciet voor de presentatie uitgenodigd, maar iedereen was welkom. De opkomst was zeer goed en divers. Martine Drijftholt, architect van TEAM 4, gaf een toelichting op het Voorlopig Ontwerp. Daarna was er de mogelijkheid om persoonlijk in gesprek te gaan met de betrokken architect en leden van de werkgroepen en vragen te stellen.

TEAM 4 Architecten is medio juli j.l. na een procedure geselecteerd als architect van de Tirrel. De afgelopen maanden hebben TEAM 4 en alle direct betrokkenen van de gemeente Winsum, zorginstelling De Hoven en beide betrokken scholen zeer intensief gewerkt aan het Voorlopig Ontwerp van de Tirrel.

Presentatie Voorlopig ontwerp.


Hieronder kunt u een impressie van de avond bekijken:

Presentatie Voorlopig Ontwerp de Tirrel

Het laatste nieuws

Artikel Groene Amsterdammer 8 februari 2018:  De Groningse burger neemt het heft in handen 'Volgend jaar gaan we bouwen'

Artikel Groene Amsterdammer 8 februari 2018: De Groningse burger neemt het heft in handen 'Volgend jaar gaan we bouwen'

In De Groene Amsterdammer van 8 februari 2018 staat een artikel over Groningen. Met als titel: 'De Groningse burger neemt het heft in handen 'Volgend jaar gaan we bouwen'. In dit artikel wordt onder andere over de Tirrel gesproken.

Artikel Trouw Leef zo prettig mogelijk met je gebreken

Artikel Trouw Leef zo prettig mogelijk met je gebreken

Artikel Trouw: Fris en fruitig ouder worden? Omarm liever je gebreken.

Week van Zorg en Welzijn 2018

Week van Zorg en Welzijn 2018

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn organiseren wij op 2 locaties van De Hoven om 16.00 uur informatieve bijeenkomsten.

Oproep vanuit De Hoven tot deelname fakkeloptocht GBB op vrijdag 19 januari a.s.

Oproep vanuit De Hoven tot deelname fakkeloptocht GBB op vrijdag 19 januari a.s.

De Groninger Bodembeweging houdt a.s. vrijdag, 19 januari, een demonstratieve fakkeloptocht in de stad Groningen. Bij deze een oproep tot deelname vanuit De Hoven.