TEAM 4 architecten maakt ontwerp De Tirrel

TEAM 4 architecten maakt ontwerp De Tirrel

Dinsdag 5 september 2017

De zomer is feestelijk ingeluid met de officiële start van de samenwerking tussen TEAM 4 architecten en de Tirrel. Team 4 gaat het ontwerp maken voor dit unieke project ,waar kinderen en ouderen samen in één gebouw gaan. Wonen met zorg wordt gecombineerd met onderwijs. Dit wordt verrijkt met opvang, buurthuis, sport, revalidatie en een therapiebad. Het wordt een gebouw voor iedereen, van 0 tot 110 jaar, waar iedereen er toe doet. Dat wat alles met elkaar verbindt is de grote meerwaarde van de Tirrel.

De Tirrel komt in Winsum, op de locatie waar nu De Twaalf Hoven staat. Het wordt een gebouw waar het dorpse karakter herkenbaar is. De belevingswereld van bewoners en gebruikers zal herkenbaar zijn in de verschillende domeinen. Een dementie-vriendelijke omgeving en gepersonaliseerd leren zijn belangrijke elementen hierin.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan het ontwerp. Eind 2017 zal de ontwerpfase gereed zijn. Meer weten over De Tirrel? Kijk dan op www.detirrel.nl.

Het laatste nieuws

Presentatie Voorlopig Ontwerp de Tirrel

Presentatie Voorlopig Ontwerp de Tirrel

Presentatie Voorlopig Ontwerp de Tirrel Op dinsdag 14 november jl. is het Voorlopig Ontwerp van de Tirrel gepresenteerd en toegelicht. Een spannende avond waarop we voor het eerst konden zien hoe de Tirrel er ongeveer uit gaat zien.

Waarderingsroos voor vrijwilligers Alegunda Ilberi

Waarderingsroos voor vrijwilligers Alegunda Ilberi

Op 16 oktober jl. werd door wethouder Menne van Dijk als verrassing de eerste Waarderingsroos uitgereikt aan de vrijwilligers van de wandelgroep van Alegunda Ilberi.

Waarom ik op Het Hoogeland woon

Waarom ik op Het Hoogeland woon

Itamar Kool heeft in zijn vlog het gebied waarin de locaties van De Hoven zich bevinden en waar vele ouderen wonen, prachtig in beeld gebracht.

Winkheem ziet Abraham!

Winkheem ziet Abraham!

Op 1 oktober j.l. was het 50 jaar geleden dat woonzorgcentrum Winkheem geopend werd. En daarom was het feest in huis!