TEAM 4 architecten maakt ontwerp De Tirrel

TEAM 4 architecten maakt ontwerp De Tirrel

Dinsdag 5 september 2017

De zomer is feestelijk ingeluid met de officiële start van de samenwerking tussen TEAM 4 architecten en de Tirrel. Team 4 gaat het ontwerp maken voor dit unieke project ,waar kinderen en ouderen samen in één gebouw gaan. Wonen met zorg wordt gecombineerd met onderwijs. Dit wordt verrijkt met opvang, buurthuis, sport, revalidatie en een therapiebad. Het wordt een gebouw voor iedereen, van 0 tot 110 jaar, waar iedereen er toe doet. Dat wat alles met elkaar verbindt is de grote meerwaarde van de Tirrel.

De Tirrel komt in Winsum, op de locatie waar nu De Twaalf Hoven staat. Het wordt een gebouw waar het dorpse karakter herkenbaar is. De belevingswereld van bewoners en gebruikers zal herkenbaar zijn in de verschillende domeinen. Een dementie-vriendelijke omgeving en gepersonaliseerd leren zijn belangrijke elementen hierin.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan het ontwerp. Eind 2017 zal de ontwerpfase gereed zijn. Meer weten over De Tirrel? Kijk dan op www.detirrel.nl.

Het laatste nieuws

Provinciale subsidie voor projecten die zorg en leefbaarheid verbeteren

Provinciale subsidie voor projecten die zorg en leefbaarheid verbeteren

500.000 euro subsidie van de provincie voor Geriatrisch expertisenetwerk De Hoven, Zonnehuisgroep Noord en Lentis.

Ministerie van VWS enthousiast over regionale ketenstage Verpleegkunde

Ministerie van VWS enthousiast over regionale ketenstage Verpleegkunde

Ministerie van VWS enthousiast over regionale ketenstage Verpleegkunde Op dinsdag 17 april 2018 heeft Erik Gerritsen, Secretaris Generaal van VWS, een werkbezoek gebracht aan de Academie voor Verpleegkunde. Hij zich informeren over de Ketenstage.

Veel belangstelling voor College Tour De Hoven

Veel belangstelling voor College Tour De Hoven

Deze week vond, in het kader van De Week van Zorg en Welzijn, op twee van onze locaties, College Tour De Hoven plaats. Tijdens deze College Tour spraken diverse collega's met veel passie over hun vak. De belangstelling was groot.

Artikel Groene Amsterdammer 8 februari 2018:  De Groningse burger neemt het heft in handen 'Volgend jaar gaan we bouwen'

Artikel Groene Amsterdammer 8 februari 2018: De Groningse burger neemt het heft in handen 'Volgend jaar gaan we bouwen'

In De Groene Amsterdammer van 8 februari 2018 staat een artikel over Groningen. Met als titel: 'De Groningse burger neemt het heft in handen 'Volgend jaar gaan we bouwen'. In dit artikel wordt onder andere over de Tirrel gesproken.