Expeditie De Hoven

Vrijdag 15 februari 2019

Een unieke kans van werken en leren in de zorg!

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn organiseert De Hoven op 11 en 13 maart a.s., Expeditie De Hoven, waarin men kennis kan maken met medewerkers van De Hoven en het werk dat zij doen.
Er is volop gelegenheid om informatie te krijgen over het werken en de opleidingsmogelijkheden binnen De Hoven. Werken en leren is één groot avontuur, daarom dagen we onze gasten uit om mee te doen aan onze expeditie.

Expeditie De Hoven wordt gepresenteerd door Marcel Nieuwenweg. Na afloop bestaat de mogelijkheid om een hapje mee te eten en me medewerkers van De Hoven in gesprek te gaan.

Locaties

  • Maandag 11 maart a.s. van 15.30 uur - 18.00 uur in Alegunda Ilberi, Prof. Boermastraat in Bedum.
  • Woensdag 13 maart a.s. van 15.30 - 18.00 uur in Vliethoven, Zwet 9, Delfzijl.

Interesse?

Heb je belangstelling om te komen of ken je iemand die belangstelling heeft voor het werken in de zorg? Laat het ons dan even weten door een mail te sturen aan: weekzorgenwelzijn@dehoven.nl. Graag met vermelding van je naam en de locatie die je gaat bezoeken.

Het laatste nieuws

Verhuizing Geriatrische revalidatiezorg naar Delfzijl

Verhuizing Geriatrische revalidatiezorg naar Delfzijl

VERHUIZING GERIATRISCHE REVALIDATIEZORG NAAR DELFZIJL

Zesde editie Week van de Dementie geslaagd!

Zesde editie Week van de Dementie geslaagd!

De zesde editie van De Week van de Dementie zit er op. We hebben tijdens de bijeenkomsten weer een groot aantal gasten mogen begroeten. Het was een gevarieerd programma.

Week van de Dementie 2019

Week van de Dementie 2019

Elk jaar, rond Wereld Alzheimerdag (21 september), organiseert De Hoven De Week van de Dementie. Dit jaar alweer voor de zesde keer.

De Hoven ambassadeur Jongertop

De Hoven ambassadeur Jongertop

De Hoven aanwezig op Jongerentop