Dank!

Dank!

Donderdag 26 maart 2020

DANK VOOR DE SERENADES, BLOEMEN, KAARTEN, TAARTEN EN TEKENINGEN

Sinds het besluit van vorige week donderdag dat er vanwege de corona voorlopig geen bezoek meer mag komen in de huizen, zijn de locaties overspoeld met lieve reacties. Hartverwarmend om te zien hoe er meegeleefd wordt met de bewoners en medewerkers.

Lokale ondernemers die spontaan taart of bloemen komen brengen. Stoepkrijttekeningen voor de huizen. kaarten in de bakken, Henk de Haan die trompetserenades geeft Job oet Spiek met zijn vertolkingen van Ede Staal en natuurlijk niet te vergeten de draaiorgel die al voor een paar huizen De Hoven heeft gespeeld.

Het doet iedereen goed.Dank daarvoor!

Het laatste nieuws

Hoe gaat De Hoven om met het coronavirus?

Hoe gaat De Hoven om met het coronavirus?

Terwijl mensen volop van de zomervakantie proberen te genieten, is het coronavirus met een opmars bezig die we niet moeten onderschatten. Er zijn regionale verschillen zijn, maar ook in de stad Groningen stijgt het aantal besmettingen snel.

Artikel Dagblad van het Noorden 19 mei 2020

Artikel Dagblad van het Noorden 19 mei 2020

In het Dagblad van het Noorden van 19 mei 2020 verscheen een artikel over Het Revalidatiecentrum Eemsdelta in Delfzijl dat in maart jl werd ingericht als Covid-huis

Videoclip 'Samen maken we De Hoven'

Videoclip 'Samen maken we De Hoven'

Muziek verbindt, muziek is emotie en kan tot steun zijn. Dat hebben we gemerkt de afgelopen tijd. Met die gedachte heeft Joke Arends speciaal voor De Hoven een prachtig lied gemaakt: Samen maken we De Hoven