Thuiszorg

Thuiszorg

De Hoven levert zorg aan voornamelijk ouderen in de provincie Groningen en helpt ouderen door te gaan met het leven dat ze gewend zijn. In de eerste plaats doen we dat door ouderen in staat te stellen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Door gebruik te maken van onze kennis en het geven van advies helpt De Hoven ouderen zich voor te bereiden zodat ze om kunnen gaan met hun beperkingen. Het leefplezier staat daarbij centraal. De Hoven biedt een volledig pakket aan diensten van thuiszorg, dagbehandeling, tot aan de zorg in onze huizen.

U woont zelfstandig in een aanleunwoning in de nabijheid van een locatie van De Hoven, maar het gaat allemaal niet meer vanzelf. U heeft hulp nodig bij uw persoonlijke verzorging of er zijn verpleegkundige handelingen noodzakelijk. Thuiszorg De Hoven biedt u 24-uurszorg.

Goede zorg op momenten dat het u uitkomt. Wij werken met een vast team van medewerkers, waardoor er altijd een vertrouwd gezicht bij u thuis komt.

Wat biedt Thuiszorg De Hoven?

Thuiszorg De Hoven biedt begeleiding, verzorging en verpleging op afgesproken tijden bij u thuis.

Hierbij kunt u denken aan:

  • Persoonlijke verzorging (douchen, aankleden en huidverzorging).
  • Verpleging (bijvoorbeeld het geven van injecties of wondverzorging).
  • Individuele begeleiding (iemand ondersteunt u in uw dagelijks leven).
  • Casemanagement, als u af en toe dingen vergeet.

Hoe werkt het?

Als u voor het eerst thuiszorg nodig heeft, kunt u contact opnemen met Thuiszorg De Hoven. De wijkverpleegkundige doet de indicatie en bepaalt aan de hand daarvan de zorg die u ontvangt. De zorg kan vervolgens spoedig geboden worden.

Ook de huisarts of het ziekenhuis kan voor u Thuiszorg De Hoven benaderen om zorg aan te vragen.

Een indicatie wordt door de wijkverpleegkundige afgegeven en minimaal eens per half jaar met u geƫvalueerd. Wijkverpleging wordt gefinancierd vanuit de basisziektekostenverzekering en heeft geen eigen bijdrage.

Meer weten over Thuiszorg
De Hoven?

Wij maken graag tijd voor u vrij. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van zorg kunt u contact opnemen met:

Thuiszorg Appingedam (inleun Damsterheerd):
0596 - 649988

Thuiszorg Winsum (inleun Winkheem) en Baflo (inleun Viskenij):
0595 - 446020

Wijkverpleegkundigen.thuiszorg@dehoven.nl

Wijkverpleegkundige :
Nienke Puts: 06 10 26 03 86

Casemanagers dementie De Hoven:

Nienke Puts : 06 10 26 03 86/n.puts@dehoven.nl
Lenny Peen : 06 20 66 52 52/h.c.i.peen@dehoven.nl