Ontmoetingsmarkt: De Tirrel presenteert zich

Vrijdag 17 maart 2017

Op donderdagavond 16 maart vond in De Twaalf Hoven een Ontmoetingsmarkt plaats over de Tirrel: dé toekomstige plek in Winsum waar zorg, onderwijs, sport en vrije tijd samen komen. De avond werd afgetrapt met de onthulling van het logo. Heel speciaal was toch wel het optreden van een aantal kinderen van de betrokken scholen, die samen met bewoners van De Twaalf Hoven het  speciale Tirrellied ten gehore brachten. 

Vervolgens konden belangstellenden zich op de Ontmoetingsmarkt laten informeren over de mogelijkheden binnen de Tirrel, maar vooral ook ideeën komen brengen. De betrokken schoolbesturen,  De Hoven en de gemeente Winsum hadden deze avond georganiseerd om belangstellenden en andere betrokkenen op een laagdrempelige manier te informeren over de plannen rondom de Tirrel. En om verder met elkaar in gesprek te gaan en samen nieuwe mogelijkheden en kansen te ontdekken en in beeld te brengen.

Meer informatie over de Tirrel

Op de homepage van winsum.nl staat meer achtergrondinformatie over het project. Ook kunt u de speciale website van de Tirrel  raadplegen en zijn alle ontwikkelingen ook te volgen via een Facebookpagina en Twitter.

Het laatste nieuws

Provinciale subsidie voor projecten die zorg en leefbaarheid verbeteren

Provinciale subsidie voor projecten die zorg en leefbaarheid verbeteren

500.000 euro subsidie van de provincie voor Geriatrisch expertisenetwerk De Hoven, Zonnehuisgroep Noord en Lentis.

Ministerie van VWS enthousiast over regionale ketenstage Verpleegkunde

Ministerie van VWS enthousiast over regionale ketenstage Verpleegkunde

Ministerie van VWS enthousiast over regionale ketenstage Verpleegkunde Op dinsdag 17 april 2018 heeft Erik Gerritsen, Secretaris Generaal van VWS, een werkbezoek gebracht aan de Academie voor Verpleegkunde. Hij zich informeren over de Ketenstage.

Veel belangstelling voor College Tour De Hoven

Veel belangstelling voor College Tour De Hoven

Deze week vond, in het kader van De Week van Zorg en Welzijn, op twee van onze locaties, College Tour De Hoven plaats. Tijdens deze College Tour spraken diverse collega's met veel passie over hun vak. De belangstelling was groot.

Artikel Groene Amsterdammer 8 februari 2018:  De Groningse burger neemt het heft in handen 'Volgend jaar gaan we bouwen'

Artikel Groene Amsterdammer 8 februari 2018: De Groningse burger neemt het heft in handen 'Volgend jaar gaan we bouwen'

In De Groene Amsterdammer van 8 februari 2018 staat een artikel over Groningen. Met als titel: 'De Groningse burger neemt het heft in handen 'Volgend jaar gaan we bouwen'. In dit artikel wordt onder andere over de Tirrel gesproken.