Ontmoetingsmarkt: De Tirrel presenteert zich

Vrijdag 17 maart 2017

Op donderdagavond 16 maart vond in De Twaalf Hoven een Ontmoetingsmarkt plaats over de Tirrel: dé toekomstige plek in Winsum waar zorg, onderwijs, sport en vrije tijd samen komen. De avond werd afgetrapt met de onthulling van het logo. Heel speciaal was toch wel het optreden van een aantal kinderen van de betrokken scholen, die samen met bewoners van De Twaalf Hoven het  speciale Tirrellied ten gehore brachten. 

Vervolgens konden belangstellenden zich op de Ontmoetingsmarkt laten informeren over de mogelijkheden binnen de Tirrel, maar vooral ook ideeën komen brengen. De betrokken schoolbesturen,  De Hoven en de gemeente Winsum hadden deze avond georganiseerd om belangstellenden en andere betrokkenen op een laagdrempelige manier te informeren over de plannen rondom de Tirrel. En om verder met elkaar in gesprek te gaan en samen nieuwe mogelijkheden en kansen te ontdekken en in beeld te brengen.

Meer informatie over de Tirrel

Op de homepage van winsum.nl staat meer achtergrondinformatie over het project. Ook kunt u de speciale website van de Tirrel  raadplegen en zijn alle ontwikkelingen ook te volgen via een Facebookpagina en Twitter.

Het laatste nieuws

Presentatie Voorlopig Ontwerp de Tirrel

Presentatie Voorlopig Ontwerp de Tirrel

Presentatie Voorlopig Ontwerp de Tirrel Op dinsdag 14 november jl. is het Voorlopig Ontwerp van de Tirrel gepresenteerd en toegelicht. Een spannende avond waarop we voor het eerst konden zien hoe de Tirrel er ongeveer uit gaat zien.

Waarderingsroos voor vrijwilligers Alegunda Ilberi

Waarderingsroos voor vrijwilligers Alegunda Ilberi

Op 16 oktober jl. werd door wethouder Menne van Dijk als verrassing de eerste Waarderingsroos uitgereikt aan de vrijwilligers van de wandelgroep van Alegunda Ilberi.

Waarom ik op Het Hoogeland woon

Waarom ik op Het Hoogeland woon

Itamar Kool heeft in zijn vlog het gebied waarin de locaties van De Hoven zich bevinden en waar vele ouderen wonen, prachtig in beeld gebracht.

Winkheem ziet Abraham!

Winkheem ziet Abraham!

Op 1 oktober j.l. was het 50 jaar geleden dat woonzorgcentrum Winkheem geopend werd. En daarom was het feest in huis!