Herdenken

Herdenken

Woensdag 9 december 2020

Elk jaar noemen we op de locaties de namen van de mensen die we het afgelopen jaar verloren zijn. Altijd de namen van bewoners, vaak ook die van medewerkers of van naasten van onze collega’s. We spreken de naam uit, luisteren samen naar muziek en we geven een bloem mee. Dit jaar moesten we een alternatief bedenken. De verschillende werkgroepen voor de herdenkingsbijeenkomsten hebben gezamenlijk het volgende bedacht: herdenkingspost. Alle familieleden kregen post met een mooie kaart, een gedicht, de naam van degene die gestorven is en een persoonlijke herinnering aan diegene. Daarnaast zat er een zakje vergeet-mij-nietjes in de envelop en de link naar het prachtige lied van Joke Arends: Herinneringen. Op alle afdelingen hebben medewerkers meegeholpen om dit voor elkaar te krijgen en de vele hartverwarmende reacties van familieleden geven aan hoe enorm deze alternatieve herdenking gewaardeerd is.

Herinneringen door Joke Arends

Het laatste nieuws

Hoe gaat De Hoven om met het coronavirus?

Hoe gaat De Hoven om met het coronavirus?

Hier vindt u het laatste nieuws over coronamaatregelen binnen De Hoven

Herdenken

Herdenken

Elk jaar noemen we op de locaties de namen van de mensen die we het afgelopen jaar verloren zijn. Altijd de namen van bewoners, vaak ook die van medewerkers of van naasten van onze collega’s.

Richt je naar het licht, als het donker is.

Richt je naar het licht, als het donker is. Een verhaal uit De Eemsbode van Sjoukje Eringa, geestelijk verzorger bij De Hoven

Artikel Dagblad van het Noorden : Miljoenen operatie zorg draait om samenwerken!

Artikel Dagblad van het Noorden : Miljoenen operatie zorg draait om samenwerken!