Vakantiewerk

Vakantiewerk

ONVERGETELIJKE ZOMER? VAKANTIEBAAN BIJ DE HOVEN!

De Hoven vindt dat ouderen op hun eigen wijze, passend bij hun levensfase, moeten kunnen leven. Ook als mensen heel kwetsbaar worden en bij De Hoven beschermd wonen is het belangrijk dat zij hun eigen gewoontes kunnen blijven houden, zelf betekenis kunnen blijven geven aan hun leven en met hun familie en vrienden kunnen blijven omgaan zoals ze dat gewend waren. Daarom willen we hen een goede omgeving bieden, een luisterend oor, een aandachtig oog en helpende hand. We zien graag dat zij het goed hebben in de laatste fase van hun leven, op hun eigen wijze en samen met familie en naasten.

Waar kun je aan de slag?
Ben je minimaal 18 jaar, volg je een opleiding in de zorg en heb je stage ervaring in de ouderenzorg? Of ben je met de afronding bezig en binnenkort gediplomeerd?

Afhankelijk van je behaalde diploma, deelcertificaten en eventuele stages ga je aan de slag en draag je bij aan een fijne leefomgeving voor de bewoners in de vorm van begeleiding, activering, zorg en huishoudelijke- en ondersteunende werkzaamheden in één van de locaties in de regio Eemsdelta en/of Het Hogeland.

Wat bieden we?
Een afwisselende vakantiebaan, waarbij je een waardevolle bijdrage gaat leveren aan het welbevinden van de bewoners. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris op basis van de CAO VVT en je doet werkervaring op binnen de zorg. De locatie en het aantal uren worden in overleg bepaald.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Check onze vacature voor vakantiekrachten op deze pagina: https://dehoven.easycruit.com/ en solliciteer meteen voor een onvergetelijke zomer!


Ben je benieuwd wat je kan gaan verdienen?
Dat check je hier.