Vakantiewerk

ONVERGETELIJKE ZOMER? VAKANTIEBAAN BIJ DE HOVEN!

Vakantiekrachten spelen in de vakantieperiode een belangrijke rol in de ondersteuning van onze vaste medewerkers. Afhankelijk van je behaalde diploma, deelcertificaten en eventuele stages kun je aan de slag als vakantiekracht en draag je bij aan een fijne leefomgeving voor de bewoners in de vorm van begeleiding, activering, zorg en huishoudelijke- en ondersteunende werkzaamheden.  

Wat bieden we?

Een afwisselende vakantiebaan, waarbij je een waardevolle bijdrage gaat leveren aan het thuisgevoel van de bewoners. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris op basis van de CAO VVT en je doet werkervaring op binnen de zorg. De locatie en het aantal uren worden in overleg bepaald.  

Wij zijn op zoek naar mensen die een opleiding in de zorg volgen op niveau 2, 3, 4 of 5 of deze hebben afgerond. Ben je in bezit van een zorg gerelateerd diploma of ben je met de afronding hiervan bezig en ben je
18 jaar of ouder, dan kunnen we je een vakantiekrachtencontract of een tijdelijk contract aanbieden. Daarnaast zoeken we vakantiekrachten voor de schoonmaak.  

Kun je in de zomerperiode bij De Hoven werken en beschik je over de gevraagde ervaring, download dan hier het vakantiekrachtenformulier. 

Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met de  Lenny Poortinga-Fennema van het roosterbureau. Zij is te bereiken via: tel.050-3162053 of l.e.c.fennema@dehoven.nl.

Het overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.