Winkheem, Winsum

Winkheem, Winsum

Appartementen en seniorenwoningen

Winkheem bestaat uit comfortabele appartementen met zonwering, alarm, kookgelegenheid, koelkast en aansluiting voor radio, televisie en telefoon. Uiteraard kunt u in uw eigen woning familie ontvangen, maar er is ook een licht en ruim opgezette gezamenlijke woonkamer.

De Hoven helpt u samen met en te midden van familie, vrienden en nieuwe buren uw leven voort te zetten. We geven u graag de ruimte en de hulp waar dat nodig is.

Om u zoveel mogelijk verder te laten leven zoals u dat gewend bent, organiseren we de zorg flexibel. U kunt naar wens gebruik maken van schoonmaakdiensten, de kunsten van onze koks en de vele activiteiten op gebied van muziek, sport en spel. De buurtbewoners zijn uiteraard van harte welkom bij de activiteiten.

Gedurende de zomerperiode gaan we regelmatig met bewoners naar de camping in Winsum om te genieten, vanuit onze eigen vouwwagen, van het buitenleven.


Mocht u slechts tijdelijk niet thuis kunnen wonen, dan kan er ook gelogeerd worden in Winkheem (maximaal 3 maanden) als u daar een indicatie voor heeft gekregen.

Het buitenleven op camping Marenland in Winsum

Intensieve zorg thuis

Onder de noemer VPT (Volledig Pakket Thuis) kunt u thuis dezelfde zorg krijgen als in onze huizen. U kunt dan gebruik maken van onder andere toezicht, bescherming en ondersteuning door onze medewerkers, maaltijden, huishoudelijke verzorging, recreatieve activiteiten en het is mogelijk dat wij tegen vergoeding uw was verzorgen. Omdat u ervoor kiest om in uw eigen appartement te blijven wonen, verandert er niets in de bekostiging van uw woonlasten.

Alzheimercafé

Uniek in Winkheem is het Alzheimer Café. Iedere derde donderdag van de maand kunnen mensen met dementie en hun naasten, hulpverleners en belangstellenden hier ideeën, informatie en ervaringen uitwisselen.

Meer weten over Winkheem? Kom dan eens een kijkje nemen. Wij maken graag tijd vrij voor een rondleiding.

Winkheem
Borgweg 48
9951 BG Winsum
Routebeschrijving

Telefoon: 0595 441358
Fax: 0595 443838
Locatiemanager: Ria Nijnuis

Contact cliëntenraad: clientenraadwinkheem@dehoven.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
locatiemanager, Ria Nijnuis
0595 441358 / h.nijnuis@dehoven.nl

"Ik vind het leuk om verhalen over vroeger te horen en wat er in het dorp gebeurt. Medewerkers en vrijwilligers brengen deze verhalen mee".

Bewoner